Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Een nieuw, maar betaalbaar alternatief voor kwalitatieve, en uiterst betaalbare supplementen. Wij zijn gestart vanuit onze passie voor alles wat te maken heeft met het gezonder maken van ons lichaam.

De prijzen ten opzichte van een aantal jaar geleden zijn fors gestegen. Kracht Nutrition is opgericht vanuit de behoefte dat supplementen betaalbaar moeten zijn voor iedere beurs. Doordat Kracht Nutrition de kosten laag houdt kunnen de producten ook voor een lage prijs verkocht worden. Aantal voorbeelden waardoor wij de kosten laag kunnen houden;

  • Geen dure productverpakkingen,
  • Geen dure verzendverpakkingen,
  • Geen duur distributiecentrum,

Natuurlijk hebben wij wel verder gekeken dan alleen naar de prijs. Wij werken samen met een zeer goede en betrouwbare leverancier die net als ons veel aandacht besteed aan kwaliteit. Onze producten worden daarom alleen door gecertificeerde producenten geproduceerd volgens de Nederlandse wetgeving. De strenge eisen die bij het officieel certificeren komen kijken garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Daarnaast doen wij elk jaar kwaliteitscontroles bij onze leveranciers en laten producten analyseren (door extern laboratorium) op potentiële risico's volgens onze testbeleid. Met deze maatregelen willen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Wat wij doen om vervuiling met doping tegen te gaan
Wij laten al onze producten produceren bij partijen die volgens strenge ISO-normeringen werken. Het werken met deze strenge kwaliteitsnormeringen garandeert ons onder andere dat zij werken met betrouwbare grondstof leveranciers die zelf ook aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Overheid en brancheorganisaties controleren onze leveranciers (met steekproeven en jaarlijkse audits). Ook onze producenten doen steekproefsgewijs controle op grondstof vervuiling bij hun grondstof leveranciers die er op hun beurt ook alles aan doen om zuivere grondstoffen te leveren.